Prosjektledelsen

Hallo! Det er på tide med vårt første faglige blogginnlegg hos LocalHawk! I dag presenterer vi prosjektledelse som består av tre personer, en prosjektleder og to PR-ansvarlige. Prosjektlederen heter Martin Hals. Det er han som styrer prosjektet til en god avslutning. Milepælene er blitt bestemt og han har sørget for at systemtesting av testplattformer har kommet i gang. Nå følger han opp at studentene får veiledning og kommer seg i gang med det de skal. Dette gjør at vi får arbeide under det beste miljøet mulig, og hjelper oss når vi sitter fast. Stå på Martin!


Martin Hals
ProsjektlederErle Blakstad
Assisterende prosjektleder /
kommunikasjonsansvarlig

Jonas Thoresen
Liaisonoffiser /
kommunikasjonsansvarligI PR-gruppen jobber Erle Egeberg Blakstad og Jonas Thoresen først og fremst med å oppdatere informasjon og utseende på nettsiden vår. Det er bare å ta en titt rundt og lese om prosjektet. Vi planlegger ny logo og skrifttypen skal endres. Vi har også begynt å planlegge bloggens oppsett og innhold, som skal komme over sommeren.Tusenvis av ord har nå blitt til en sak på KONGSBERG sin interne nettside og oppdatert nettsiden med mye ny informasjon. Fortsatt skal flere ord komme ved å polere nettsiden og blogge om de andre fagområdene. Det blir ikke bare bloggen som skal sørge for PR. Vi ønsker også å få satt opp intervjuer av studenter som kan publiseres i lokale aviser. I tillegg kommer det rekruteringsplakater og et samlet hefte for sommerstudentprosjektene slik at vi kan spre Kongsbergs sommerprosjekter.

Fra oss i PR-gruppen kan dere forvente å få se bra video som viser hvordan vi har hatt det hos Kongsberg Defence & Aerospace under sommeren 2016. En liten smakebit kan sees i presentasjonen under.

Vi sees i neste innlegg!

NB: Bilder har høy kvalitet og kan bruke lang tid på å laste inn i fullskjerm